Jag är en driven journalist som arbetat med tv och radio hela mitt yrkesverksamma liv. Född i Iran och växte upp i Sörmland, idag bosatt i Stockholm.

Jag arbetar som reporter, inslagsproducent, men även som programledare, producent, redaktör och med utveckling.

Min karriär började på Sveriges Radio 2010. Eftersom jag alltid varit nyfiken på TV så var det ett naturligt steg att ta när jag blev antagen till TV-linjen på Dramatiska institutet. Efter det började jag att arbeta på bland annat Tv4, SVT, FLX, Meter, Fremantle, Udsy och UR.

Men jag har även fortsatt arbeta på Sveriges radio på bland annat Ekot som utrikesreporter, redaktör och reporter på Kulturnytt/P1 Kultur. Jag har även arbetat som utrikesreporter på SVT för Aktuellt och Rapport.

Mitt intresse för det dokumentära berättandet har alltid varit stort och jag har deltagit i flera projekt för unga dokumentärfilmare som arrangerats av Film i Sörmland och Filmbasen.

Jag har även arbetat med film i Etiopien, Iran och runt om i Sverige. I mitt arbete som journalist har stort fokus varit på att ge en röst till de som inte hörs i media och besöka platser som media är dåliga på att bevaka och på grund av det har mitt arbete  uppmärksammats i media.

Under sommaren 2019 arbetade jag som programledare på Gotland.UtbildningArbetserfarenhet

 • Inslagsproducent – UDSY Stockholm
  Vår 2019
 • Inslagsproducent – Mastiff
  Promoinspelning: Dansbandskriget
  Vår 2019
 • Redaktör – Sveriges Radio Ekot
  Höst 2018 – Vinter 2019
 • Inslagsproducent– FremantleMedia
  Programserien: Hemliga beundrare
  Sommar/höst 2018
 • Inslagsproducent -SVT Edit
  2015-2016
 • Reporter, inslagsproducent, digital redaktör – TV4
  Nyheterna och Nyhetsmorgon
  2014-2015