Jag är en driven journalist som arbetat med tv och radio hela mitt yrkesverksamma liv. Född i Iran och växte upp i Sörmland, idag bosatt i Stockholm.  Förutom arbetet som reporter arbetar jag även som inslagsproducent, producent, redaktör och med utveckling. Jag arbetar helt enkelt med det jag tycker är kul och jag strävar alltid efter att utvecklas.

Min karriär började på Sveriges Radio 2010. Eftersom jag alltid varit nyfiken på TV så var det ett naturligt steg att ta när jag senare började arbeta på bland annat Tv4, SVT, FLX, Meter, FremantleMedia och UR. Jag har även fortsatt arbeta en hel del på Sveriges radio och då på bland annat Ekot.

Mitt intresse för det dokumentära berättandet har alltid varit stort och jag har deltagit i flera projekt för unga dokumentärfilmare som arrangerats av Film i Sörmland och Filmbasen.

Jag har även arbetat med film i Etiopien, Iran och runt om i Sverige. I mitt arbete som journalist har stort fokus varit på att ge en röst till de som inte hörs i media och besöka platser som media är dåliga på att bevaka och på grund av det har mitt arbete  uppmärksammats i media.

I sommar hittar ni mig på Gotland. Där kommer jag att bo och arbeta som programledare på Sveriges radio!UtbildningArbetserfarenhet

 • Inslagsproducent – UDSY Stockholm
  Vår 2019
 • Inslagsproducent – Mastiff
  Promoinspelning: Dansbandskriget
  Vår 2019
 • Redaktör – Sveriges Radio Ekot
  Höst 2018 – Vinter 2019
 • Inslagsproducent– FremantleMedia
  Programserien: Hemliga beundrare
  Sommar/höst 2018
 • Inslagsproducent -SVT Edit
  2015-2016
 • Reporter, inslagsproducent, digital redaktör – TV4
  Nyheterna och Nyhetsmorgon
  2014-2015